Muziekfeesten Someren-Eind

Muziekfeesten Someren-Eind……….eindeloos gezellig !!!!

facebook twitter

Muziekfeesten 2016

Van 13 mei t/m 15 mei organiseert Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind de Muziekfeesten. Deze vinden plaats op het Einderplein in Someren-Eind.

Het programma begint op vrijdag 13 mei met een nieuw onderdeel, CabaCulinair. Op zaterdag 14 mei is het tijd voor het spectaculaire Blaas-Band-Festijn en natuurlijk sluit de eigen Big Fun Band op zondag15 mei (eerste Pinksterdag) af met een geweldige Open Air show. Bij alle evenementen zal gebruik gemaakt worden van het vaste podium op het Einderplein, met de nieuwe overkapping!

 

Vrijdag 13 MEI: CabaCulinair

Op vrijdag 13 mei start het programma met een sfeervolle avond met show, muziek, sketches en cabaret, omlijst met fantastische kleine hapjes. De naam CabaCulinair is een samenvoeging van de woorden ‘cabaret’ en ‘culinair’ Het plein wordt geheel in stijl van de kleine, gezellige Comedy Theaters ingericht, met bijpassende live muziek en een aantal verrassende comedy-acts van lokaal cabarettalent. Verspreid over de hele avond serveren negen horecabedrijven uit Someren-Eind hun specialiteiten en lokale lekkernijen. Met muziek van de Flying Deers & SmallBand en cabaret van diverse Eindse talenten beloofd dit een unieke avond te worden. Het programma start om 18:30 uur.

Er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar. Deze kosten € 29,50 (excl. drank) en zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om per gezelschap een tafeltje te reserveren kunnen kaarten vanaf 4 stuks besteld worden. De voorverkoop van deze kaarten loopt tot en met 1 mei!

 

Zaterdag 14 MEI: BLAAS-BAND-FESTIJN

Op deze avond verzorgen verschillende blaasbands vanaf acht uur een knallend optreden. Geen ‘traditionele’ blaaskapellen, maar spetterende feestmuziek en moderne orkestsamenstellingen gaan het publiek verrassen. Dat is al te zien aan de namen die op het programma staan: Feestband Hopp!?, The Ties Band uit Maarheeze en 2nd Hand Band uit Budel weten als geen ander hoe deze nieuwe stijl van blaasmuziek moet klinken. Kortom een ècht muziekfeesten avondje!! Nieuw is ook de entreeprijs, deze is € 17,50 all in, dus inclusief consumpties! Aanvang van de avond is 19:00 uur.

 

Zondag 15 MEI: BIG FUN BAND

Het optreden van de Big Fun Band is al meer dan 40 jaar traditie op de Muziekfeesten, met als ingrediënten mega-enthousiaste bandleden, veel swingende muziek en een uitermate gevarieerd programma. Van Joe Cocker tot Marco Borsato, van Stevie Wonder tot Caro Emmerald en alles er tussen in. De showavond die sinds twee jaar de naam “Big Fun Band Open Air” draagt, trekt steevast zo’n 1.000 bezoekers naar ’t Eind. Hèt bewijs dat dit een avond is van hoog niveau, met voor iedereen herkenbare muziek. De Big Fun Band is trots om in 2016 maar liefst 4 nieuwe zangtalenten te mogen presenteren! Naast de huidige zanggroep, bestaande uit Gerry Stultiens, Anja van Meijl en Roel Henderikx, zullen in 2016 Joost Geelen, Joey Martens, Anouk de Jonge en Minouk Hurkmans hun debuut maken! Jacky Huijerjans neemt op deze avond afscheid als zanger van de Big Fun Band. Aanvang van deze avond is 19:00 uur, entree is  € 5,-.